Δελτίο Τύπου 32ου Εθνικού Συνεδρίου Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

with Χωρίς σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 οι εργασίες του 32ου Εθνικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης…

Σύσκεψη Στελεχών Κεντρικής Μακεδονίας της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στην Έδεσσα

with Χωρίς σχόλια

Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της εκδήλωσης της Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιηθεί περιφερειακή σύσκεψη στελεχών της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας.

Σύσκεψη Στελεχών Δυτικής Μακεδονίας της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στην Κοζάνη

with Χωρίς σχόλια

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της εκδήλωσης της Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιηθεί περιφερειακή σύσκεψη στελεχών της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, στα Γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης.

29o Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

with Χωρίς σχόλια

Πραγματοποιείται το διήμερο Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στην Αθήνα, το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.), της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής παράταξης στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κοπή Πίτας 2015

with Χωρίς σχόλια

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία μεγάλου αριθμού στελεχών της απ’ όλο το Λεκανοπέδιο και από γειτονικούς νομούς, η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015.